KUNSTNAGELS

Gelnagels


We willen allemaal sterke en mooie nagels, helaas is het niet iedereen gegeven. Daarom kan je kiezen voor gelnagels. Door middel van sjablonen kunnen we je nagels gaan verlengen en kies je de gewenste vorm. Of wil je gewoon wat meer versteving van je eigen nagels, het kan allemaal. De geplaatste gelnagels zullen gemiddeld om de vier weken bijgewerkt worden.

Gellak


Een gellak behandeling kan enkel op je natuurlijke nagels toegepast worden. Je kan het vergelijken met een permanente nagellak. De gellak moet uitgehard worden onder een led lamp. Daarna heb je gemiddeld twee à drie weken plezier van je mooie gelakte nagels.


Rubberbase


Rubberbase is een flexibele gel die kan gebruikt worden om korte breekbare nagels te versterken. De nagels worden gezonder door de rubberbase behandeling. Dit kan zowel naturel als met een kleur op de nagels. Je zal gemiddeld vier weken plezier hebben van je nagels.

MANICURE

Manicure


Door middel van een electrische manicure worden je nagels mooi in vorm gevijld en indien nodig gepolijst. Je nagelriemen worden verzorgd alsook je nagelwallen zullen schoongemaakt worden. Als afwerking is er nog een nagelriemolie en een handcrème.

Spa-Manicure


Manicure + extra ontspannend handbadje, peeling, masker en als afsluiter een handmassage.

Paraffine


Deze behandeling is ideaal als je droge, schrale en gebarsten handen hebt. De verzorgende formule van de parrafine verzacht, maakt de handen weer soepel en elastisch. Deze behandeling is uiterst geschikt in de wintermaanden.

LASH LIFT

Lash Lift


Je natuurlijke wimpers worden gelift en gekruld. Hierdoor krijg je een mooie open blik. De lash lift blijft tussen de zes en acht weken mooi. Er is een mogelijkheid tot verven van de wimpers na de behandeli

ONTHARINGEN

Wenkbrauwen


Je wenkbrauwen zullen door middel van hars en epilatie in model gebracht worden. Je kan na de behandeling kiezen of je de wenkbrauwen wil verven.

Bovenlip

Kin

GELAATSVERZORGING

Spa-Zen


Basisbehandeling | alle huidtypen.

De SPA-zen behandeling is een basisbehandeling van ca. 30 minuten. De huid wordt gereinigd en
behandelt met een voedend masker en voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon.
Deze snelle behandeling is ideaal om voordelig kennis te maken met de producten.

Spa-Sensitive


Gevoelige/dunne huid | couperose | rosacea.

De SPA-sensitive behandeling is een behandeling voor de gevoelige huid van ca. 60 minuten.
Er wordt rekening gehouden met de gevoelige huid en met eventuele couperose of rosacea.
De gebruikte producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan.

Spa-Clear


Onzuivere huid | puistjes | onrustige huid (onderhuidse ontstekingen).

De SPA-clear behandeling is een behandeling voor de onzuivere en/of acne huid van ca. 60 minuten.
Er wordt gewerkt met Salicylzuur en Benzoyl Peroxide waar nodig, dit kan ook een combinatie van beide zijn. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie.

Spa-Balance


Vette huid | gecombineerde huid.

De SPA-balance behandeling is een behandeling voor de vette of gecombineerde huid van ca. 60 minuten. Er wordt gewerkt met producten die Salicylzuur bevatten. Wanneer er onzuiverheden zijn, kunnen deze tijdens behandeling lokaal behandeld worden met Salicylzuurgel. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie.

Spa-Hydra


Vochtarm | droge huid.

De SPA-hydra behandeling richt zich op de droge en/of vochtarme huid van ca. 60 minuten.
Er wordt gewerkt met Hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Het vochtniveau in de huidcellen wordt hersteld, waardoor de huid er vol uit ziet en droogtelijntjes minder zichtbaar zijn. Wanneer de vochtarme huid tevens droog is, worden er een aantal druppels organic Argan
Oil Elixir aangebracht. De huid voelt soepel en tekenen van droogte nemen af.


Spa-Boost


Rijpere huid | huid met tekenen van veroudering.

De SPA-boost behandeling is een behandeling voor de huid met tekenen van veroudering van ca. 60 minuten. U ondergaat een activerende massage waarbij gebruikt gemaakt wordt van een rijk olieserum i.p.v. een massageolie. Het werkstofdepot in de huid wordt verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen en er wordt
gewerkt met een intensief BioCellulose masker met stamcel-peptiden.

Bio Peel

Huidverbetering


Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid
aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie,
waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.
Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid
opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. De gladde huid die de klant ervaart na de behandeling komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen, die droog en ruw aanvoelen.

Uiterst geschikt voor:

- huid met puistjes, onbalans
- de huid die met puistjes te maken heeft gehad (acne-littekens)
- rimpelvorming
- grove poriën, veel huid-reliëf
- verslapping van de huid
- hyperpigmentatie, zonneschade


Kuurverband: 4 behandelingen verspreid over 4 maanden, totaalbedrag -10% en SPF 50 gratis.

PEDICURE

Basis PedicureBasis Pedicure: voetbadje, nagels knippen + vijlen, nagelriemen + nagelwallen reinigen, eelt raspen, voetencrème. Geen probleemvoeten zoals, ingegroeide nagels, schimmels, likdoorn.

Spa-PedicureBasis Pedicure: ontspannend voetbadje, nagels knippen + vijlen, nagelriemen + nagelwallen reinigen, eelt raspen, voetencrème. Geen probleemvoeten zoals, ingegroeide nagels, schimmels, likdoorn. Extra ontspannend voetbadje, peeling, masker en massage.

Basis Pedicure

+ Gellak